Dinsdag 4 april: Sportdag

4-aprilDeze sportdag staat in het teken van de student. Er zullen verschillende activiteiten zijn waarbij bier bij nodig is, denk aan volleybeer of een kastenlauf. Daarnaast zullen er ook de traditionele sporten zijn en kun je je vermaken op de luchtkussens. Voor de liefhebbers van sporten in stilstand zal er in het clubhuis ook de mogelijkheid zijn om te darten, schaken of onwijs hard pils te hakken.

Er zullen in de komende maanden inschrijflijsten komen voor het een en ander dus hou de social media in de gaten en schrijf je in!

Datum, tijd en locatie

Sportdag: dinsdag 4 april 2017, van 11:00 tot 18:00 op de Rotterdamse Studenten Rugby Club (RSRC).
Excelsior – Utrecht: dinsdag 4 april 2017, van 18:30 tot 20:30 bij Excelsior Rotterdam.

 

Toegang

Alleen voor (oud-)leden en reünisten van het RSG met een lustrumpakket of ticket voor de Sportdag. Een los ticket kost €11,-

Vervoer

Omdat we toch al zo sportief bezig gaan ligt de voorkeur bij fietsen. Het is prima aan te fietsen.

Overig

Bier is tegen RSG prijzen. Er wordt in plastic geschonken en gelieve al het gebruikte plastic terug in te leveren aan de bar. EHBO is aanwezig, maar het liefst willen die niet in actie komen dus blesseer jezelf niet.

Heb je praktische vragen over de Sportdag of wil je er graag iets over kwijt? Stuur dan gerust een berichtje naar Yannick (yannick@hetrsg.nl) of spreek iemand aan van de Lustrumcommissie.